Opleidingen en ervaringen in uw dienst

Architect Jan Debuyck leeft voor zijn beroep. Na zijn basisstudies heeft hij nog diverse opleidingen gevolgd. Met architectuur en bouwen heeft hij vele, diverse ervaringen.

  • Uiteraard dienst een architect vandaag op de hoogte te zijn van energie. Welke energiebron is de meest passende, hoe wordt een gebouw zo energie-efficiënt mogelijk?
  • Wij kennen iedere evolutie, iedere nieuwe bouwtechniek, ieder nieuw inzicht of nieuwe mode.
  • Jan Debuyck is erkend als veiligheidscoördinator en EPB-verslaggever. Dit maakt voor u de paperasserij eenvoudiger en zorgt voor minder partijen. Het is ook een garantie voor de kwaliteit van het werk.
  • Als jarenlang actief bestuurslid van de Orde van Architecten, reikt de ervaring van Jan Debuyck heel wat verder dan zijn eigen bouwprojecten. Hij heeft zicht op de vragen en problemen van honderden bouwheren en hun architecten en aannemers.

Jan Debuyck is voornamelijk betrokken bij bouwprojecten tussen 100.000 en 2.000.000 euro. Woningen en appartementen. Nieuwbouw en renovatie.

Tijdens een vrijblijvend gesprek legt Jan u graag in detail uit hoe hij werkt en geeft hij u advies over hoe u uw keuze moet maken. Waarop moet u letten, wat zijn mogelijk problemen, hoe kan een gebouw geconcipieerd worden naar uw levensstijl?

Een laatste opmerking: bouwen met een onafhankelijk architect is financieel voordeliger dan een huis sleutel-op-de-deur. Door zijn onafhankelijkheid kan een architect uw belangen optimaal verdedigen naar de aannemers toe. Een architect neemt geen percentage op de bouw. Een architect doet geen toegevingen inzake kwaliteit om de bouwfirma een hogere winst te bezorgen.

Back to Top